Privatnost

Privatnost naših posjetitelja jezikoslovac.com je važna za nas. Na jezikoslovac.com , prepoznajemo da se privatnost Vaših osobnih podataka smatra važnim. Ako iz bilo kojeg razloga kontaktirati, pošaljite e-mail na kontakt stranici.

Log zapisi

Kao i kod većine drugih web stranica, mi prikupljamo i koristimo podatake sadržane u log datotekama. Informacije u log datotekama sadrže: IP (Internet Protocol) adresu, vaš ISP (pružatelj internetskih usluga, kao što su T-com ili bnet), preglednik koji se koristi za posjetu naše stranice (kao što su Internet Explorer ili Firefox ili neki treći), te vrijeme vaše posjete. Isto tako te zapise prigupla i Google Inc kroz svoju uslugu Google Analitycs.

Cookies (kolačići)

Mi koristimo kolačiće za pohranu informacija, kao što su vaše osobne preferencije prilikom posjete našoj stranici. Također koristimo reklame treće strane na jezikoslovac.com. Neki od tih oglašivača mogu koristiti tehnologije kao što su cookies (kolačići) i web "beacon" kad se oglašavaju na našim stranicama, koji će također poslati tim oglašivačima (kao što su Google kroz Google AdSense program) informaciju uključujući vašu IP adresu, vaš ISP, preglednik koji se koristi za posjetite stranice, te u nekim slučajevima, imate li instaliran Flash. To se obično koristi za geo-ciljanje (prikazuje oglas nekretnina u New York-u samo nekome u New Yorku, na primjer) ili prikazivanje oglasa na temelju određene stranice koju ste posjetili (kao što je prikazivanje oglasa vezano za kuhanje za nekoga tko često posječuje stranica na tu temu).

DoubleClick DART kolačić

Možemo koristiti DART kolačiće za posluživanje putem Googleovog DoubleClick servera, koja postavlja kolačić na vašem računalu kada posjetite stranicu koja koristi DoubleClick oglašavanje (uključujući i neke Google AdSense oglasi). Ovaj kolačić se koristi za prikazivanje oglasa specifične za vas i vaše interese ("ciljanje bazirano na interesu"). Posluženi oglasi će biti ciljani na temelju prethodne povijesti pregledavanja (Na primjer, ako ste bili pregledavali web stranice o posjeti Las Vegasu, možete vidjeti oglase hotela iz Las Vegasa prilikom pregledavanja nepovezanih stranica, kao što je na stranicama o hokej).

DART koristi "podatke nepovezivih s osobom". NE prati osobne informacije o vama, kao što su vaše ime, e-mail adresu, fizičku adresu, telefonski broj, brojevi socijalnog osiguranja, brojevi bankovnih računa ili brojeva kreditnih kartica. Možete se odjaviti ovog programa oglašavanja posjetom Upravitelju postavki oglasa. Alternativno, možete odustati od oglasa "treće strane" na temelju interesa, posjetom aboutads.info.

Hvala vam,
Jezikoslovac.com