Le Brun značenje i definicija

  • Definicija i značenje riječi Le Brun, kao i primjeri u rečenici

Le Brun (izg. l brȃn),

Charles (1619—1690)

DEFINICIJA

francuski slikar, glavni predstavnik stila Luja XIV

PRIMJERI U REČENICAMA

0

Ne govori ako radije ne bi Znao sam da ćeš me na kraju pitati U redu ako inzistiraš Nitko te ne prisiljava Ti me prisiljavaš Monsieur Brun, ušuti.

0

Reci prvo na glas Fanny je uglavnom kao i obično Ništa nije riješeno o njezinom vjenčanju... koliko ja znam To je odlično 895 00:36:16,524 -- 00:36:17,567 Fanny se nije promjenila S vremena na vrijeme pričamo o tebi na terasi ispred bara Ponekad noću, kada je tiho... i Escartefigue, Panisse i Brun razgovaraju... čini se kao da nisi tako jako daleko Izgleda kao da si samo otišao na stanicu ponijeti Fannyine košare Vratit ćeš se za trenutak, noseći svoj panama hat... i svoju maramicu One naranče su bile trule Mogao si barem uzeti druge Nisam te prepoznao Odmah dođi ovdje! Nagni se da te mogu udariti Mislio sam da si Amerikanac Ja, Amerikanac? Vidio sam te samo odozada Mislio je da sam Amerikanac Stand at ease Opraštam mu Ali sljedeći put kad vidiš Amerikanca, molim te da to ne budem ja Claudine, ti idi to je čovjek u zašiljenom šeširu.

0

Popipaj teksturu Nije li malo prekruta? Želiš li ti jedra, ili ženske hlače? Za jedra to je ono što upravo trebaš Kupujete jedra, Monsieur Brun? Da trebam set za svoj novi brod 1299 00:52:06,000 -- 00:52:06,807 Kako molim?

0

Ona je to činila tako često... možda se umorila od toga Što čini brod da ide tako? Propeler je prevelik za taj brod Umjesto propelera, to je brod koji okreće - kornjača Prestanite sad, gospodin Brun zna da brod nije novi Platit će najnišu cijenu.

0

Mislim da se gospodin Brun utopio Sumnjam da je to istina, ali moram ići Čekaj me u primaćoj sobi.

0

Brun te čeka kod hrama.

0

Meni naređuje Brun, gospodar Boraka.

0

On je moj otac. Brun. On je moj otac.

0

Brun.

0

Brun, glavni čovjek ovdje, ga je odveo do oltara, pomolio se nad njim i on je umro.

0

A onda se Brun pomolio... i on je umro.

0

Ima nešto posebno oko Brun-a.

0

Poslušaj ih, Brun.

0

Ne. - Brun?

0

Brun, molim te.

0

Brun će odvesti svog sina u hram, ali Miro neće pasti mrtav, kao što bih ja, ili vi pali.

0

Kako je onda Brun živ?

0

Brun je zadržavao dah dok ne bi došao do ovog mjesta.

0

Brun! Galen, ne!

0

Da, Pet Brun u rukavicama za boks.

0

Brun, lijepo se provedite. Gosp.

0

Gđa Brun je bila žrtva napada u vreme perioda začeća.

-1

Bila bi gore nemgo prostitutka Kako to možeš predložiti? Nisi u poziviji držati nam lekcije! Prestani, Norine! Ne počinji opet Znam da je tragedija, ali i dalje moramo jesti Hajde, Fanny.Sjedni Nisam gladna Kada nemaš svoje djece, ljubomoran si na one koji imaju A kad imaš djecu, izlude te Naša Lady ima samo jedno dijete... A pogledaj koje joj je probleme prouzrokovao Ona je imala dječaka Sjednimo i jedimo Misliš li da su djeca ljubavi manje lijepa od ostale djece? Ponekad su snažnija i pametnija Pa što se onda brineš? Vidjeli ste gumenjak, Monsieur Brun? Da, ja sam ga pregledao To se čini kao dobra cijena A ide kao vjetar.

-1

Ostavi to samo brodu Znaš li plivati? Bog nek bude uz vas gospodine Brun Srest ćemo se u nebu Izgubili ste mi uredan zbir tamo! Ne ako brod ostane tu gdje je Znate za sigurno da tako neće biti.

Jezikoslovac.com

Jezikoslovac je nova web odrednica na kojoj ćemo pokušati u skorije vrijeme objediniti sve varijante i baze koje su trenutno dostupne za hrvatski jezik, kao i što veći broj primjera za iste. Pratite nas i šaljite prijedloge, kako bismo postali centralno mjesto razmjene znanja.
Srdačan pozdrav!